CZ EN

Avízo - tisková konference na závěr mise Mezinárodního měnového fondu

V pondělí 15. května 2017 se od 16:00 na Ministerstvu financí uskuteční tisková konference na závěr mise Mezinárodního měnového fondu (MMF).

Jedná se o každoroční povinnou misi podle článku IV. Stanov MMF, která probíhá v každém z členských států MMF. V jejím závěru zpracuje tým MMF stručnou zprávu, tzv. „Concluding Statement“, která by měla být nezávislým hodnocením země zvenčí. Hodnoceny jsou oblasti fiskální, monetární, vývoj finančního sektoru a strukturální změny. Tato zpráva, shrnující základní poznatky mise do ČR, bude na tiskové konferenci k dispozici.

Hlavní závěry mise bude na konferenci prezentovat její vedoucí Alasdair Scott. Dále se zúčastní členové mise Niels-Jakob Hansen, Olamide Harrison a Anna Shabunina.

Tisková konference bude v češtině a v angličtině s tlumočením. Do doby definitivního ukončení tiskové konference je na veškeré na ní prezentované informace uvaleno embargo.

  • Datum: 15. května 2017
  • Čas: 16:00
  • Místo: Ministerstvo financí, Letenská 15, Praha 1, místnost 116/B

Příchod nejpozději 10 minut předem. Vstup pouze na novinářský průkaz.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.