CZ EN

Ministr financí se ve Vídni setká s představiteli rakouské vlády

První místopředseda vlády a ministr financí Andrej Babiš navštíví spolu s ministrem dopravy Danem Ťokem ve dnech 12. a 13. února Vídeň. Během své návštěvy se setká s rakouskými představiteli vlády - ministrem financí Hansem Jörgem Schellingem, ministrem pro dopravu, inovace a technologie Aloisem Stögerem, ministrem pro Evropu, integraci a vnější záležitosti Sebastianem Kurzem a vicekancléřem a ministrem pro vědu, výzkum a hospodářství Reinholdem Mitterlehnerem.

Tématem setkání představitelů obou států bude mimo jiné boj proti daňovým únikům, společná hospodářská spolupráce, modernizace přeshraniční dopravní infrastruktury, sankce EU vůči Rusku, podpora malých a středních podniků nebo otázky další spolupráce v Evropské unii.

Andrej Babiš během své návštěvy bude rovněž jednat s představiteli společnosti ASFiNAG. Společně s ministry financí Rakouské spolkové republiky a Slovenské republiky se následně zúčastní pracovní večeře.

 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.