CZ EN

Ondřej Jakob převzal cenu pro mluvčího roku podle osobností z oblasti politiky, ekonomiky, komunikace a médií

Ve středu 14. března 2012 byla v Rytířském sále Nové radnice v Brně mluvčímu Ministerstva financí Mgr. Ondřeji Jakobovi udělena Cena pro nejlepšího mluvčího ústředních orgánů státní správy v roce 2011.


Vyhlašovatel výroční profesní ceny tak rozhodl na základě názoru téměř 600 oslovených osobností z oblasti politiky, ekonomiky, komunikace a médií.

Kolegium Českého klubu mluvčích uděluje každoročně Ceny Mluvčí roku jednotlivcům, kteří v rámci své profese přímo a zásadně odpovídají za mediální komunikaci a vytváření mediálního obrazu své instituce a podle názoru hodnotitelů projevují nejen potřebné odborné kvality, ale také přispívají k popularizaci profese tiskových mluvčích a etických principů s touto profesí spojených.

 


Zdroj: MF -  odd. Komunikace

Fotogalerie - Slavnostní vyhlášení nejlepších mluvčí roku 2011 - 14. března 2012, Brno


Mluvčí Ministerstva financí Mgr. Ondřej Jakob převzal dne 14. března 2012 v Rytířském sále Nové radnice v Brně Cenu pro nejlepšího mluvčího ústředních orgánů státní správy v roce 2011.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.