CZ EN

Tisková konference a slavnostní podpis Memorand o porozumění pro Finanční mechanismy EHP a Norska pro období 2009 - 2014

Ministerstvo financí ve spolupráci s Velvyslanectvím Norského království zve na tiskovou konferenci při příležitosti slavnostního podpisu Memorand o porozumění pro Finanční mechanismy EHP a Norska pro období 2009 - 2014, která se uskuteční ve čtvrtek 16. června 2011. Memoranda slavnostně podepíší a v rámci tiskové konference vystoupí: velvyslanec Norského království v Praze, Jeho Excelence Jens Eikaas, lichtenštejnská velvyslankyně pro ČR ve Vídni, Její Excelence Maria-Pia Kothbauer-Liechtenstein a náměstek ministra financí ČR Tomáš Zídek.

Na tiskové konferenci budou podány aktuální informace k novému programovacímu období 2009 – 2014, zejména výše alokace pro ČR. Poprvé budou zveřejněny programové oblasti pro ČR a časový rámec implementace (předpokládané vyhlášení výzev apod.).

  • Místo: Strahovská knihovna – Filosofický sál, Strahovské nádvoří 132/1, Praha 1
  • Datum: 16. června 2011
  • Zahájení: 10:30

Příchod novinářů očekáváme nejpozději 15 minut před zahájením.
Občerstvení bude zajištěno.

Mgr. Ondřej Jakob,
tiskový mluvčí MF

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.