CZ EN

Termín pro podání nabídek u ekologické zakázky se posouvá na prosinec 2010

Ministerstvo financí stanovuje termín pro podání nabídek v rámci veřejné zakázky na odstranění starých ekologických zátěží na 7. prosinec 2010 v 16:00. Otevírání obálek s nabídkami pak proběhne 10. prosince 2010 v 10:00.

Posun termínu souvisí s tím, že není prozatím definitivně rozhodnuto o další účasti konsorcia PPF v zadávacím řízení z hlediska splnění stanovených kvalifikačních požadavků. V současnosti rovněž ÚOHS rozhoduje o dalším návrhu ze strany konsorcia PPF proti úkonům Ministerstva financí.

Termín je proto prodloužen tak, aby i toto konsorcium mělo možnost se včas znovu zapojit do průběhu zadávacího řízení a na základě posouzení všech podkladů provést vlastní kalkulaci a podat relevantní cenovou nabídku, pokud bude vyzváno k podání nabídky.

Nadále platí, že konečné rozhodnutí o akceptaci dodavatele a jeho cenové nabídky bude v rukou Vlády ČR, která bude moci schválit dodavatele s nejnižší cenovou nabídkou, nebo rozhodnout o zrušení zakázky.

Mgr. Ondřej Jakob
tiskový mluvčí Ministerstva financí

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.