CZ EN

Česká republika, prostřednictvím Ministerstva financí České republiky, vyhlásila výběrové řízení na nabyvatele 100% majetkové účasti státu společnosti ŠKODAEXPORT, a.s.

Česká republika, prostřednictvím Ministerstva financí České republiky, vyhlásila výběrové řízení na nabyvatele 100% majetkové účasti státu a podnikání obchodní společnosti ŠKODAEXPORT, a.s., se sídlem v Praze 1, Opletalova 41/1683, IČ: 00548421. Organizací výběrového řízení byla pověřena společnost Ernst & Young Tax & Transactions, s.r.o., člen koncernu.

ŠKODAEXPORT, a.s. je přední českou inženýringovou společností působící na trhu dodávek investičních celků již od roku 1966. Firma působí zejména jako EPC kontraktor pro kompletní dodávky investičních celků, částí zařízení a náhradních dílů především v oblastech energetiky, produktovodů, přepravních systémů včetně dodávek dopravních prostředků a metalurgie. V současné době je nejvíce obchodů realizováno v oblastech Asie, Latinské Ameriky a Afriky ŠKODAEXPORT, a.s. dosáhla v roce 2006 tržeb za prodej zboží ve výši 649 mil Kč a získala zakázky v celkovém objemu více než 3,7 mld Kč.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.