CZ EN

Pracovníci finančních úřadů budou pomáhat daňovým poplatníkům

Daňová přiznání bude možno v letošním roce podávat až do pondělí 2. dubna. Poslední den v měsíci březnu totiž připadá na sobotu a proto byl termín podání prodloužen do následujícího pracovního dne. V pondělí 2. dubna budou na všech finančních úřadech provozní hodiny až do 18.00 hodin. V sídlech bývalých okresních úřadů budou finanční úřady navíc otevřeny i v sobotu 31. března, a to od 8.00 do 12.00 hodin.

Jako každoročně budou i letos na všech finančních úřadech v průběhu měsíce března  zajištěny rozšířené úřední hodiny, nejdříve v úředních dnech a poslední 2 týdny v březnu a 2. dubna pak každý pracovní den.

V rámci zlepšování svých služeb Česká daňová správa pro letošní rok připravila některá další opatření a akce, které vycházejí vstříc zejména poplatníkům daně z příjmu fyzických osob. Nabízí možnost výjezdu pracovníků finančních úřadů do vybraných obcí, kde budou na místě pomáhat občanům s podáním daňového přiznání. Do tohoto projektu byly vybrány obce, ve kterých byla v souladu v vyhláškou MF č. 541/2006 Sb. zřízena k 1. lednu pracoviště a rovněž obce s pověřeným obecním úřadem (tzv. dvojkové obce), jejichž starostové projeví zájem o tuto nabízenou službu. Této akce se zúčastní všechny finanční úřady v ČR, a to v období minimálně od 5.do 23. března 2007. Konkrétní dny a úřední hodiny dohodne s obcí místně příslušný finanční úřad, který tyto úřední hodiny i zveřejní. Finanční ředitelství budou veřejnost informovat také prostřednictvím místního tisku.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.