CZ EN

Upozornění na možnost vyřazení účtenek ze slosování

Účtenkovka je soutěž, která se těší vaší velké oblibě. Je vás již 1 milion, kteří jste se do ní zapojili a dohromady zaregistrovali více než 400 milionů účtenek. Vyslyšeli jsme vaše volání a od 1. prosince omezili počet účtenek zaregistrovaných jedním hráčem na 500 měsíčně. Ochrana soutěžících před těmi, kteří k zvětšení svých šancí na výhru volí neférové praktiky, je pro nás jednoznačnou prioritou.

Proto se Finanční správa zaměřila na podnikatelské subjekty, které vystavují větší počet účtenek s minimálními hodnotami na tržby, které se jeví jako fiktivní. Apelujeme na soutěžící, aby tyto účtenky, které nezískali od standardního obchodníka za reálné plnění, do Účtenkovky neregistrovali. V případě, že tyto účtenky budou vylosovány jako výherní, nemusí být výhra vůbec vyplacena.

V souladu s Herním plánem také důrazně doporučujeme využívat k registraci účtenek výhradně oficiální aplikaci Ministerstva financí, nikoliv alternativní aplikace třetích stran. Účtenky, které nebyly zaregistrovány prostřednictvím oficiální aplikace Účtenkovka či prostřednictvím formuláře na webu www.uctenkovka.cz, mohou být vyřazeny ze slosování. V případě, že tyto účtenky budou vylosovány jako výherní, nemusí být výhra vůbec vyplacena.

Uvedené platí již pro slosování, které se uskuteční 15. ledna z účtenek zaregistrovaných v prosinci.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.