CZ EN

Alena Schillerová se stala daňovou osobností roku 2017

Ocenění Daňová osobnost roku 2017 za státní daňovou sféru převzala ministryně financí Alena Schillerová na slavnostním vyhlášení výsledků 8. ročníku soutěže ČSOB Daňař & daňová firma roku 2017, které proběhlo ve čtvrtek 15. února v pražském hotelu International. Tuto cenu uděluje odborná veřejnost, která prostřednictvím internetového hlasování vybere osobnost z daňové sféry, která svým působením dokázala něčím pozitivním přispět v tomto odvětví. Alena Schillerová se navíc stala první zástupkyní Ministerstva financí, která v historii této soutěže získala takové ocenění.

„Velmi si vážím tohoto ocenění. Je to pro mne velká čest a také důkaz toho, že má dosavadní práce na změnách a opatřeních v daňovém systému měla smysl. Samozřejmě je to pro mne také velký závazek do budoucna,“ uvedla ministryně financí Alena Schillerová.

Na slavnostním večeru také ministryně financí předala ocenění třem nejvstřícnějším pracovištím finančních úřadů, která podle hlasování široké veřejnosti mají nejlepší přístup k poplatníkům. Jako nejvstřícnější pracoviště finančního úřadu roku 2017 hlasující ocenili územní pracoviště v Hořicích. Druhé místo obsadilo územní pracoviště Brno I a třetí příčka pak patří územnímu pracovišti v Rumburku. „Jednou z mých priorit je srozumitelnost a proklientský přístup Finanční správy k veřejnosti. Jsem proto velmi ráda, že tato soutěž hodnotí pracoviště finančních úřadů právě podle tohoto kritéria. Věřím, že letošní vítězové se stanou inspirací pro ostatní úřady,“ doplňuje ministryně financí.

Soutěž „ČSOB Daňař & daňová firma roku“ je jedinou soutěž tohoto typu v České republice, jejímž cílem je vybrat nejlepší daňové specialisty, daňové osobnosti a zvolit nejvstřícnější pracoviště finančních úřadů. První ročník soutěže se uskutečnil v roce 2010.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.