CZ EN

Ministr financí Chorvatska zhodnotí 2 roky s EET na odborné konferenci MF v Praze

V úterý 16. června 2015 pořádá Ministerstvo financí odbornou konferenci Elektronická evidence tržeb: Zkušenosti a očekávání, na které zástupci Ministerstva financí Chorvatska v čele s ministrem financí Borisem Lalovacem představí své zkušenosti se zaváděním a provozem elektronické evidence tržeb. Ta funguje v Chorvatsku od roku 2013 a je inspirací pro obdobné řešení v České republice.

Přímý přenos z konference, která je určena pro odborníky z řad zákonodárců, exekutivy, tripartity, zaměstnavatelských a podnikatelských svazů, komor a institucí, akademiků, ekonomických analytiků a zainteresované veřejnosti, je možné sledovat na internetu prostřednictvím online přenosu. Přímý přenos konference začíná v 9.00 hod. na internetových stránkách Ministerstva financí a serveru Youtube, a to na adrese www.mfcr.cz/konference-eet-zive.

Chorvatští odborníci přijíždí na pozvání ministra financí Andreje Babiše. Po návštěvě nejvyššího představitele Chorvatské hospodářské komory na jaře letošního roku je to další významná příležitost seznámit se s elektronickou evidencí tržeb pohledem tvůrců a uživatelů.

Na odbornou konferenci bude navazovat tisková konference pro zástupce médií.

 

Prezentace ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.