CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-45717/2014/21/719 IK ze dne 16. června 2014

Dotaz:

  1. Jaký SW nástroj/informační systém využívá shora jmenovaný úřad pro řízení lidských zdrojů - systemizace, personalistika, mzdy?
  2. Jaký SW nástroj/informační systém využívá shora jmenovaný úřad pro řízení ekonomických procesů - rozpočet, účetnictví, platební styk, majetek?
  3. Jaký SW nástroj/informační systém využívá shora jmenovaný úřad pro výkon spisové služby?
  4. Uveďte odkaz na profil úřadu, kde je v souladu se zněním zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, zveřejněno celé znění smluv (včetně všech jejích změn a dodatků), které se vztahují k veřejným zakázkám na nákup licencí a služeb podpory pro výše dotazované SW nástroje/informační systémy v roce 2013 a 2014.
  5. V případě že tuto povinnost neřešíte, žádám o zaslání celého znění smluv (včetně všech jejích změn a dodatků) pro výše dotazované SW nástroje/informační systémy v elektronické podobě na datovém nosiči (CD/DVD) ve formátu PDF/TIFF/JPG, nebo ve formě písemné černobílé kopie.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.