CZ EN

Seminář „Czech-Ukrainian Agribusiness Partnerships: Seeding Growth for Resilience and Sustainability“

Ministerstvo financí, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo zemědělství a Mezinárodní finanční korporace (IFC) ze Skupiny Světové banky uspořádaly seminář „Czech-Ukrainian Agribusiness Partnerships: Seeding Growth for Resilience and Sustainability“. Seminář proběhl v rámci projektu „Agri Resilience Project“ IFC, jehož cílem je posílení odolnosti potravinových systémů ve střední a východní Evropě, které byly narušeny v souvislosti s válkou na Ukrajině.

Účastníky semináře v prostorách Ministerstva průmyslu a obchodu přivítali vrchní ředitel sekce Evropské unie a zahraničního obchodu MPO David Müller, ředitelka odboru Mezinárodní vztahy MF Zuzana Matyášová, poradkyně vládního zmocněnce pro rekonstrukci Ukrajiny Markéta Řeháková a zástupkyně IFC pro Ukrajinu Elena Voloshina. 

Následně IFC poskytlo firmám a dalším účastníkům informace o finančních produktech, možnostech zapojení do projektů IFC a identifikaci investičních příležitostí v sektoru agribusinessu, včetně potravinářství, zemědělství, strojírenství, obchodu, logistiky či poradenské činnosti.

V rámci semináře byl vyhrazen i prostor pro bilaterální konzultace s představiteli IFC. Celý seminář tak postavil základ pro navázání dalších kontaktů a spolupráce. V případě zájmu o další informace o IFC se můžete obracet na oddělení Mezinárodní finanční instituce a rozvojová spolupráce.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.