CZ EN

Ministerstvo financí sdílelo své zkušenosti s experty Ministerstva financí Ukrajiny

Ve dnech 18. – 21. 3. uspořádalo Ministerstvo financí studijní návštěvu pro odborníky Ministerstva financí Ukrajiny, při které sdíleli odborníci ministerstva své poznatky a zkušenosti z praxe. Cílem bylo kromě sdílení zkušeností poskytnout odborníkům MF Ukrajiny informace důležité pro úspěšnou implementaci reforem a dalších kroků souvisejících s přístupovým procesem země k Evropské unii. 

Delegace 8 odborníků se v průběhu čtyřdenního programu setkala s 12 experty MF ČR. Přednášky byly zaměřeny na rozpočtovou oblast, finanční trhy, řízení státního dluhu, spolupráci s mezinárodními finančními institucemi i koordinace záležitostí EU. 

Studijní návštěva expertů byla výsledkem dlouhodobých aktivit MF ČR na podporu Ukrajiny a realizována byla v rámci projektu technické asistence, který MF ČR nabízí partnerským resortům v rozvojových, tranzitivních a asociovaných zemích od roku 2007. V loňském roce v rámci tohoto projektu MF přivítalo experty z Arménie, Černé Hory, Gruzie, Moldavska, Mongolska a Srbska.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.