CZ EN

Posílit kompetence Celní správy chce MF již od roku 2007

Ministerstvo financí v úterý 23.8.2016 představilo dlouhodobou koncepci rozvoje Celní správy v oblasti trestního řízení, jejíž realizace by významným způsobem přiblížila roli Celní správy v oblasti odhalování daňových úniků praxi běžné ve většině zemí Evropské unie. Jak dokládají přiložené dokumenty, představená koncepce byla vzhledem k nedostatkům současné právní úpravy v rezortu financí diskutována v různých formách již od roku 2007.

Obrázek 1 – Z návrhu věcného záměru zákona o Finanční a celní správě ČR (tzv. sloučení FS a CS). věcný záměr byl předložen do vnějšího připomínkového řízení (rok 2007, celý dokument v příloze):

Z návrhu věcného záměru zákona o Finanční a celní správě ČR (tzv. sloučení FS a CS). věcný záměr byl předložen do vnějšího připomínkového řízení (rok 2007, celý dokument v příloze)

Obrázek 2 – Z návrhu věcného záměru zákona o Finanční a celní správě ČR (tzv. sloučení FS a CS). věcný záměr byl předložen do vnějšího připomínkového řízení (rok 2007, celý dokument v příloze):

Z návrhu věcného záměru zákona o Finanční a celní správě ČR (tzv. sloučení FS a CS). věcný záměr byl předložen do vnějšího připomínkového řízení (rok 2007, celý dokument v příloze)

Obrázek 3 –Záměr projektu Jedno inkasní místo – JIM. (rok 2010, celý dokument v příloze):

Záměr projektu Jedno inkasní místo – JIM. (rok 2010, celý dokument v příloze)

Obrázek 4 – Informace k projektu Kontrolní integrované místo – KIM. (rok 2010, výňatek z interního dokumentu):

Informace k projektu Kontrolní integrované místo – KIM. (rok 2010, výňatek z interního dokumentu)

 

Přílohy:

  1. Návrh věcného záměru zákona o Finanční a celní správě ČR (2007) (.PDF, 487 kB)
  2. Harmonogram a teze k projektu JIM (2010) (.PDF, 116 kB)
  3. Záměry CS v rámci reformy kontrolních s dohledových procesů (2010) (.PDF, 154 kB)

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.