CZ EN

Nejnovější informace o EET přinese „EET Fórum“ 15. února v Ostravě

Jak funguje elektronická evidence tržeb? Jak se na ni včas a správně připravit? Odpovědi přinese v pořadí již sedmá velká konference s názvem „EET Fórum“, která se uskuteční ve středu 15. února 2017 v Clarion Congress Hotelu v Ostravě – Zábřehu.

Konference, na kterou se lze bezplatně registrovat, je učena především obchodníkům, jež se do evidence tržeb zapojí už od 1. března 2017.

„EET Fórum“ proběhne za účasti ministra financí Andreje Babiše, náměstkyně ministra financí pro daně a cla Aleny Schillerové a metodiků z Ministerstva financí a Finanční správy. Novinkou v programu této akce bude panelová diskuze zástupců rezortu financí, Hospodářské komory, podnikatelů a dodavatelů pokladních řešení. Panelisté zhodnotí dosavadní fungování evidence tržeb a proberou aktuální a často diskutovaná témata, jakými jsou například certifikace pokladních zařízení, přínos EET pro podnikatele, jak řešit specifické situace a případy, které mohou při evidenci tržeb nastat.

Na konferenci nebude chybět rovněž informační stánek EET, kde budou po celou dobu přítomni metodici rezortu financí k zodpovídání individuálních dotazů podnikatelů.

Součástí akce je prezentace dodavatelů pokladních řešení, která podnikatelům pomůže zorientovat se v široké nabídce zařízení k EET.

Více informací na www.etrzby.cz.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.