CZ EN

Materiály na jednání vlády 19. června 2013

Bod č. 1:
Fiskální výhled České republiky

Ministerstvo financí předkládá vládě na vědomí aktualizované vydání makroekonomické publikace Fiskální výhled České republiky.

Související dokument:


Bod č. 6:
Informace o zadání veřejné zakázky „Právní zastupování České republiky v rozhodčím a souvisejících řízeních a případném smírném řešení sporu s Georgem Nussbaumem"

Ministerstvo financí předkládá vládě Informaci o zadání veřejné zakázky na právní zastupování České republiky v rozhodčím a souvisejících řízeních a případném smírném řešení sporu s Georgem Nussbaumem. Vzhledem k tomu, že Ministerstvo financí obdrželo podání nazvané „Oznámení o existenci sporu podle Dohody mezi US a ČSFR o vzájemné podpoře a ochraně investic“ a v arbitrážních sporech podle dohod o ochraně investic zastupuje Českou republiku advokátní kancelář, která je vybrána jako vítězný uchazeč v rámci výběrového řízení, předkládá Ministerstvo financí vládě materiál s informací o zadání veřejné zakázky. Jedná se o zadání nadlimitní veřejné zakázky na služby v jednacím řízení s uveřejněním podle § 29 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů .

Po projednání materiálu ve vládě bude vyhlášeno výběrové řízení a bude technicky zabezpečena realizace veřejné zakázky v souladu s platnými právními předpisy.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.