CZ EN

Pozvánka na tiskovou konferenci dne 16. října 2008 od 14:15

Ministerstvo financí zve zástupce médií na tiskovou konferenci, pořádanou se Sdružením pro informační společnost (SPIS), která se koná ve čtvrtek 16.10.2008.

Konference se bude účastnit ministr financí Miroslav Kalousek, náměstek ministra vnitra Zdeněk Zajíček,  prezident SPIS Jiří Polák a zástupci členských firem SPIS i jiných firem působících v oblasti informačních a komunikačních technologií.

Tisková konference se koná při příležitosti podpisu Deklarace o společném postupu v oblasti elektronické fakturace v ČR. Deklarace umožní prosazení postupů a standardů elektronické fakturace v praxi tak, aby v ČR mohly být ve větší míře využívány elektronické účetní záznamy namísto papírových a to napříč systémy různých firem z oblasti ICT. Deklarace tímto přinese snížení nákladů soukromých subjektů i veřejné správy, zrychlení procesu fakturace a odstranění nutnosti archivovat papírové doklady.

  • Čas: 14:15, je nutno se dostavit nejpozději 15 minut před zahájením
  • Místo: Budova Ministerstva financí ČR, Letenská 15, Praha 1, místnost č. 116/B
  • Občerstvení bude zajištěno.

Mgr. Ondřej Jakob,
tiskový mluvčí MF ČR

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.