CZ EN

Ministerstvo financí obdrželo finanční prostředky z Evropské komise na odstraňování povodňových škod prostřednictvím Fondu solidarity EU

Ministerstvo financí obdrželo dne 19. 3. 2014 celkovou požadovanou částku ve výši 15 928 275,00 EUR z Evropské komise na odstraňování povodňových škod prostřednictvím Fondu solidarity EU.

Dnem 19. 3. 2014 tedy začala implementace Fondu solidarity v krajích postižených povodněmi v červnu 2013 - v Jihočeském, Plzeňském, Středočeském, Královéhradeckém, Ústeckém a Libereckém kraji a na území hlavního města Prahy. V nejbližších dnech tak bude krajům/hlavnímu městu Praze postiženým povodněmi oficiálně oznámeno zahájení implementace Fondu solidarity EU a zároveň rozeslána Závazná metodika, která stanovuje základní principy fungování a realizace Fondu solidarity EU v ČR, zejména indikativní alokaci finančních prostředků mezi zasažené kraje/hlavní město Prahu a způsob poskytování finančních prostředků.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.