CZ EN

Ministerstvo financí uspořádalo setkání s představiteli OLAF

Na Ministerstvu financí se na žádost zástupců Evropského úřadu pro boj proti podvodům (OLAF) uskutečnilo setkání se zástupci subjektů podílejících se na ochraně finančních zájmů EU. Akce probíhala pod záštitou náměstka ministra financí Tomáše Vyhnánka. Za úřad OLAF misi vedla zástupkyně generálního ředitele a ředitelka odboru Politiky Margarete Hofmann.

Cílem bylo zástupcům úřadu OLAF představit nastavení spolupráce v rámci sítě AFCOS v České republice.

Ředitelka odboru Analýza a hlášení nesrovnalostí Barbora Boschat představila fungování Centrálního kontaktního bodu AFCOS. Na ni navázali svými prezentacemi zainteresované subjekty implementační struktury, nejprve z Ministerstva financí (Platební a certifikační orgán, Auditní orgán a za ČR nominovaná členka komunikační sítě OAFCN) a následně zástupci z Nejvyššího státního zastupitelství, Generálního ředitelství cel, Policie ČR a Ministerstva pro místní rozvoj – Národního orgánu pro koordinaci.

Zástupci úřadu OLAF byli potěšeni kvalitní přípravou setkání a kompetentností jednotlivých přednášejících; všechny jimi vznesené dotazy byly uspokojivě zodpovězeny. Akce byla pozitivně hodnocena všemi zúčastněnými.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.