CZ EN

Aktualizovaný postup vyplnění výkazu seznam účetních jednotek patřících do dílčího konsolidačního celku státu (PLATNÉ PRO ROK 2013)

Ministerstvo financí publikuje aktualizovaný postup vyplnění výkazu seznam účetních jednotek patřících do dílčího konsolidačního celku státu.

Na základě dotazů zaslaných spravujícími jednotkami byly identifikovány některé problematické oblasti při vyplnění výkazu seznam. Z tohoto důvodu došlo ke zjednodušení a zpřesnění požadavků na vykazování některých skutečností ve výkazu seznam. Níže naleznete podrobný návod na vyplnění.

Dokumenty ke stažení

 


UPOZORNĚNÍ - Výše uvedená informace "Aktualizovaný postup vyplnění výkazu seznam účetních jednotek patřících do dílčího konsolidačního celku státu" ze dne 22.11.2013 již není platná.

Aktuální informace jsou dostupné v informaci "KONSOLIDAČNÍ MANUÁL" - Doporučení pro seznam účetních jednotek patřících do konsolidačního celku státu - účetní výkaznictví státu.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.