CZ EN

Vyhodnocení veřejné konzultace k novele zákona o platebním styku (adaptace nařízení CBPR)

Ministerstvo financí vyhodnotilo veřejnou konzultaci k novele zákona o platebním styku (adaptace nařízení CBPR). Cílem konzultace bylo získat názor odborné veřejnosti na změny zákona o platebním styku připravované Ministerstvem financí a zároveň umožnit odborné veřejnosti poukázat na to, jaké oblasti by mohl uvedený zákon řešit lépe.

Konzultační materiál k novele zákona o platebním styku (adaptace nařízení CBPR) byl publikován na webových stránkách Ministerstva financí dne 20. května 2019. Odpovědi na veřejnou konzultaci bylo možné zasílat do 24. června 2019.

Do veřejné konzultace se zapojilo celkem 19 subjektů. Odpovědi zaslal orgán dohledu, 5 profesních asociací, 4 banky, 2 platební instituce, 4 poskytovatelé platebních služeb malého rozsahu, 1 akademik, 1 směnárník a 1 advokátní kancelář.

Ministerstvo financí získalo díky odpovědím na konzultaci podněty, které bude moci využít při přípravě novely zákona o platebním styku.

Ministerstvo financí děkuje všem, kteří se veřejné konzultace zúčastnili.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.