CZ EN

Ministerstvo financí předložilo do vnějšího připomínkového řízení návrh zákon o změně některých zákonů v oblasti finančního trhu

Ministerstvo financí předložilo dne 13. února 2014 do meziresortního připomínkového řízení návrh zákona o změně některých zákonů v oblasti finančního trhu.

Návrh zákona přináší změny nezásadního charakteru, a to zejména ve vztahu k zákonu č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech. V reakci na aplikační praxi se navrhovanými změnami text zákona normativně precizuje a napravují se nepřesnosti, jež mohou znejasňovat výklad předmětné úpravy. Novelou se tak podpoří jednoznačný výklad předmětné úpravy. V návrhu zákona jsou dále obsaženy dílčí novely zákona č. 340/2006 Sb., o činnosti institucí zaměstnaneckého penzijního pojištění a zákona č. 229/2002 Sb., o finančním arbitrovi.

Odborné veřejnosti se pro informaci předkládají příslušné materiály ve verzi předložené do vnějšího připomínkového řízení. Případná vyjádření k návrhu zákona lze zaslat do 27. února 2014, na elektronickou adresu kapitalovy.trh(zavináč)mfcr.cz.

Dokumenty ke stažení

Zdroj: MF - odbor Finanční trhy II, oddělení Kapitálový trh

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.