CZ EN

Pozvánka na workshop zaměřený na finanční inovace v ČR

Rádi bychom vás pozvali na workshop ke stavu českého FinTechu, který proběhne 24. 11. 2022 od 9 hodin. Workshop představí Zprávu OECD o českém FinTechovém ekosystému, která vznikla v rámci projektu Ministerstva financí na podporu finančních inovací a využití potenciálu dat ve finančních službách v České republice

Součástí programu workshopu je seminář zaměřený na sdílení znalostí a zkušeností v oblasti open finance. Příklady dobré praxe ze svých jurisdikcí představí i zástupci nizozemské centrální banky De Nederlandsche Bank a britského HM Treasury. V rámci programu bude prostor pro diskuzi, který můžete využít ke sdílení vaší perspektivy na tuto problematiku. 

Akce se bude konat v prostorách Ministerstva financí na adrese Letenská 15 a bude probíhat v angličtině bez tlumočení. Pro účast je nezbytná předchozí registrace na e-mailu inovace@mfcr.cz. V případě zájmu se můžete zúčastnit i jen části workshopu.

Zpráva OECD o českém FinTechovém ekosystému je dostupná zde: The Czech FinTech market | The FinTech Ecosystem in the Czech Republic | OECD iLibrary (oecd-ilibrary.org).

Zájemci o problematiku se mohou účastnit workshopu online prostřednictvím odkazu

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.