CZ EN

Zahraniční spolupráce - hazardní hry

Hazardní hry nepatří mezi oblasti harmonizované evropským právem. Jednotlivé členské státy si samy stanovují míru regulace za předpokladu, že všechna tato opatření jsou v souladu s primárním právem EU. Především z tohoto důvodu je zahraniční spolupráce v tomto odvětví vzhledem k početným výzvám bezpodmínečně nutná. Zástupci Ministerstva financí spolu s regulátory hazardních her z členských států Evropského hospodářského prostoru proto dne 27. 11. 2015 v Bruselu podepsali první dohodu o spolupráci v oblasti on-line hazardních her (Cooperation Arrangement between the gambling regulatory authorities of the EEA Member States concerning online gambling services).

Zástupci odboru 34 se účastní zasedání národních regulátorů (GREF a IAGR). Odbor 34 Ministerstva financí rovněž v Praze v letech 2014 a 2015 uspořádal Mezinárodní konference věnované aktuálním trendům v oblasti hazardních her v České republice i ve světě, kterých se zúčastnily mimo jiné desítky zahraničních hostů z řad odborné veřejnosti, provozovatelů i zástupců Evropské Komise. Dále, v rámci implementace zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách, byla v létě 2016 uspořádána série pěti navazujících celodenních workshopů určených pro domácí i zahraniční provozovatele.

 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.