CZ EN

Ministerstvo informuje o postupu slovinského regulátora

Ministerstvo financí, odbor 73, bylo kontaktováno slovinským regulátorem pro oblast hazardních her (Finanční správa Slovinské republiky) s žádostí o předání informace provozovatelům disponujícím povolením k provozování internetové hazardní hry vydaným Ministerstvem financí. 

Ministerstvo financí tímto upozorňuje na skutečnost, že slovinský regulátor hazardních her blokuje internetové stránky nabízející internetové hazardní hry, které nejsou ve Slovinské republice povolené a které cílí na rezidenty Slovinské republiky, a sankcionuje jejich provozovatele, a to až do výše 250 tis. EUR.

V této souvislosti slovinský regulátor provozovatelům hazardních her doporučuje, aby přijali taková opatření, která zajistí, že jimi nabízená hazardní hra nebude cílena na osoby s bydlištěm na území Slovinské republiky. V opačném případě se vystavují riziku postihu ze strany příslušných dozorových orgánů.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.