CZ EN

Výzva k podávání žádostí o přidělení přihlašovacích údajů do testovacího prostředí nové služby pro ověřování totožnosti a věku sázejících

Ministerstvo financí, odbor 34 - Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi vyzývá všechny potenciální žadatele o vydání základního povolení k provozování hazardních her, jež mají zájem se zapojit do testování nové služby, která bude na základě zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách, zajišťovat dálkovým způsobem ověření totožnosti a věku osoby žádající o registraci, aby zasílali své žádosti o přidělení přihlašovacích údajů do testovacího prostředí nové služby na e-mail Jan.Cibulka@mfcr.cz. V emailu je oprávněnou osobou vždy nutné uvést, pro kterou právnickou osobu jsou přihlašovací údaje žádány.

Stávající provozovatelé loterií a jiných podobných her, kteří jsou držiteli platného povolení dle zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen „loterní zákon“), obdrží přihlašovací údaje automaticky do svých datových schránek a nemusí o ně výslovně žádat.

Služba bude spuštěna v testovacím prostředí na přelomu října a listopadu 2016, a před samotným spuštěním budeme prostřednictvím webových stránek Ministerstva financí podrobně informovat o dalších detailech jejího provozu.

 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.