CZ EN

Oznámení o spuštění pilotního provozu produkčního (ostrého) prostředí pro poskytování automatizovaného výstupu

Ministerstvo financí, odbor 73 – Procesní agendy a regulace hazardu, zveřejňuje harmonogram a funkčnosti pilotního provozu produkčního (ostrého) prostředí pro poskytování automatizovaného výstupu podle reportingové vyhlášky.

V souladu s oznámením Pilotní provoz produkčního (ostrého) prostředí a upřesnění významu pole "Počáteční datum platnosti" v produkční (ostré) registraci bude od soboty 25. 5. 2019 spuštěn pilotní provoz produkčního (ostrého) prostředí pro poskytování automatizovaného výstupu podle reportingové vyhlášky.

Registrace komunikačních parametrů produkčního (ostrého) prostředí pro hazardní hru nebo kasino s počátečním datem platnosti dřívějším než 1. 6. 2019, nebo shodným, budou na straně serveru upraveny na počáteční datum platnosti 25. 5. 2019 a příslušné automatizované výstupy budou stahovány a validovány. Všechny automatizované výstupy stažené před datem 1. 6. 2019 pak budou ke dni 1. 6. 2019 smazány.

Hlavním cílem pilotního provozu je ověření nastavení komunikačních parametrů produkčního (ostrého) prostředí v systému provozovatele. Na straně orgánu vykonávajícího dozor budou nastaveny komunikační parametry pro produkční (ostré) prostředí zveřejněné na Komunikační parametry pro produkční (ostré) prostředí.

Zároveň bude na produkčním (ostrém) prostředí i na veřejném testovacím prostředí (Playgroundu) nastavena minimální míra tolerance k chybám v rámci databázových kontrol - viz aktualizovaný Seznam vstupních kontrol (validací) automatizovaných výstupů a chybových kódů Analytického modulu.Tato změna by podle zkušeností z předchozího provozu veřejného testovacího prostředí (Playground) neměla významně ovlivnit testování systémů provozovatelů.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.