CZ EN

Interaktivní vzor pro denní výkaznictví a denní herní zápis, validátor a videonápověda

Ministerstvo financí, odbor 73 - Procesní agendy a regulace hazardu, za účelem zjednodušení manuální přípravy obsahu automatizovaného výstupu pro denní herní výkaznictví nebo denní herní zápis, zveřejňuje

  • vzor interaktivního nástroje ve formátu MS Excel: Interaktivní vzor pro denní herní výkaznictví a denní herní zápis (.XLSM, 129 kB)          
    Aktualizace:
    V rámci aktualizace 1.0.3 byl přidán nový vzor interaktivního nástroje ve formátu MS Excel. Aktualizace byla provedena v následujícím rozsahu:
    OPRAVA: Explicitní nastavení formátu Text pro textové sloupce Obec v listě Misto, HraNazev v listě Evidence_Her, OznaceniTurnaj v listě Hra_Turnaj_Bingo, HraOmezeniVkladu v listě Hra_Turnaj_Bingo, PovinnyVkladVyse v listě Hra_Turnaj_Bingo, MoznaVyhraNazev v listě Mozna_Vyhra_Stul_Bingo.
    OPRAVA: Opraven překlep v nápovědě pro sloupec TransakceZpusob v listě PSTB_Transakce.
  • soubor "Validator.zip" určený pro závěrečnou validaci vyexportovaných datových souborů (.csv) ke stažení na stránce
  • instruktážní video pro základní práci s interaktivním nástrojem ve formátu MS Excel (seznámení se základními funkcionalitami, exportem datových souborů a jejich následnou validací): Reportingová vyhláška: Export a validace csv souborů

Materiály jsou poskytovány pro volné použití provozovatelů hazardních her jako pomocný nástroj pro usnadnění přípravy obsahu automatizovaného výstupu, jsou poskytovány bez záruky funkčnosti a nenahrazují normativní znění reportingové vyhlášky. Ministerstvo financí si vyhrazuje právo po případném zjištění chyb a odlišností od normativního znění reportingové vyhlášky tyto opravit a publikovat stejným způsobem.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.