CZ EN

Webinář Mezinárodní finanční korporace (IFC) pro zástupce českých, slovenských a maďarských firem

Mezinárodní finanční korporace (IFC), člen Skupiny Světové banky, ve spolupráci s Ministerstvem financí ČR, slovenskou Eximbankou a maďarskou Eximbankou si Vás dovoluje pozvat na webinář pořádaný ve dnech 26. - 27. ledna 2021. IFC představuje s operacemi ve více než 100 zemích po celém světě největší globálně působící rozvojovou instituci, která se zaměřuje na podporu soukromého sektoru.

Webinář je určen pro zájemce z řad českých, slovenských a maďarských podniků, kterým budou prezentovány obchodní příležitosti a možnosti spolupráce s IFC na třetích trzích, a to zejména v Ázerbájdžánu, Bělorusku, Gruzii, Srbsku a na Ukrajině.

Část webináře bude také specificky věnována tzv. Global Health Platform IFC. V reakci na pandemii COVID-19 poskytuje IFC prostřednictvím této platformy zdravotnickým společnostem (výrobci zdravotnického vybavení, dodavatelé kritických surovin a komponentů, společnosti provádějící testování, společnosti zajišťující distribuci materiálů a další) finanční řešení za účelem rozšíření kapacit a umožnění navýšení dodávek do rozvojových zemí, ve kterých je IFC aktivní (tj. nikoliv pouze Ázerbájdžán, Bělorusko, Gruzie, Srbsko a Ukrajina). Pro české firmy podnikající v sektoru zdravotnictví tak Global Health Platform představuje jedinečnou příležitost k rozšíření výroby a expanzi na nové zahraniční trhy.

Účast na webináři je zdarma, registrovat se lze přes tento odkaz do 22. ledna. Při registraci provedené do 18. ledna bude možné zařadit profil zastupované společnosti do informační brožury, kterou obdrží všichni registrovaní před samotným webinářem.

Více informací o programu naleznete v přiložené pozvánce (.PDF, 862 kB).

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.