CZ EN

Katalog vzdělávacích akcí v oblasti finančního řízení - jaro 2020

V rámci výkonu své metodické činnosti připravili pracovníci Centrální harmonizační jednotky a odboru Kontroly Ministerstva financí sérii školení s cílem přiblížit všem zájemcům své poznatky a zkušenosti v oblasti finančního řízení, zejména finanční kontroly, interního auditu, řízení rizik a aplikaci principů 3E. V nabídce naleznete standardní výkladová školení, ale i workshopy se zaměřením na aplikaci poznatků v praxi prostřednictvím vzorových materiálů.

Řízení a kontrola veřejných financí nepatří mezi jednoznačně legislativně uchopené oblasti. Je nutné vždy aplikovat specifika každé organizace nebo územního samosprávného celku. V rámci naší činnosti se denně potýkáme s různými dílčími, ale i systémovými problémy, které se snažíme řešit. Na našich školeních se Vám pokusíme zprostředkovat co nejvíce příkladů z praxe a podat pomocnou ruku ve společném úsilí k fungující veřejné správě a ochraně veřejných prostředků.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.