CZ EN

Pozvánka na Seminář pro provozovatele hazardních her – technická specifikace rejstříku vyloučených osob a související problematika

Ministerstvo financí, odbor 73 – Procesní agendy a regulace hazardu, bude za účelem představení technické specifikace rejstříku vyloučených osob pořádat v níže uvedeném termínu technicky zaměřený seminář především pro provozovatele hazardních her, asociace provozovatelů a výrobce technických zařízení a SW.

1. Termín a témata konání:

Předmětem semináře bude zejména seznámení s připravovanou technickou specifikací rejstříku vyloučených osob. Seminář je určen především specialistům, kteří budou zabezpečovat napojení jednotlivých provozovatelů hazardních her na rejstřík vyloučených osob.

Datum konání: 11.12.2019

Doba konání:

9:00 - Registrace účastníků (Upozorňujeme na nutnost dostavit se nejpozději v 9:30 z důvodu nutnosti absolvování bezpečnostní prohlídky na vstupu. V případě pozdějšího příchodu nelze garantovat vpuštění na seminář.)

10:00 - Začátek

13:00 - Předpokládané ukončení semináře

2. Místo:

Kinosál - Generální ředitelství cel, Budějovická 7, Praha 4

3. Účast:

Vzhledem k omezené kapacitě konferenčních prostor prosíme o respektování limitů pro povolenou účast:

  • provozovatelé hazardních her – 1 osoby
  • asociace provozovatelů – 1 osoba
  • výrobci technických zařízení, softwaru – 1 osoba/1 společnost

Pořadatel si vyhrazuje právo omezit počet účastníků semináře i po obdržení přihlášky, a to s ohledem na kapacity v místě pořádání. Dalším osobám bude umožněna účast pouze v případě volných kapacit.

4. Přihlášení:

Pro přihlášení k účasti na semináři žádáme zájemce o vyplnění formuláře v příloze a jeho zaslání na e-mail reportingovavyhlaska@mfcr.cz. Přihlášku je možné zaslat nejpozději do 9.12.2019, na později zaslané nebude brán zřetel.

Informace Ministerstva financí o zpracování osobních údajů je uvedena na webu Ministerstva financí.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.