CZ EN

Veřejná konzultace k Zelené knize o retailových finančních službách

Dne 10. prosince 2015 zveřejnila Evropská komise Zelenou knihu o retailových finančních službách, která navazuje na dokument z roku 2007. Je příležitostí vyjádřit se k současné situaci na finančním trhu, získat podněty k možným budoucím legislativním i nelegislativním krokům a konzultovat různé varianty řešení, které v oblasti poskytování retailových finančních služeb Komise zvažuje v kontextu svých již započatých aktivit.

Ministerstvo financí nabízí veřejnosti možnost podílet se na zpracování společné pozice České republiky k předložené Zelené knize o retailových finančních službách. Přijímat podněty a odpovědi na konzultační otázky, které jsou součástí Zelené knihy, bude Ministerstvo financí do 26. února 2016, a to na emailové adrese konzultace[at]mfcr.cz.

S využitím příspěvků a podnětů získaných od odborné veřejnosti zaslalo Ministerstvo financí ČR odpověď Evropské komisi dne 18.3.2016 (viz přiložený dokument).

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.