CZ EN

Veřejná konzultace k předloženému návrhu směrnice o Společném základu daně z příjmu právnických osob (CCTB) a návrhu směrnice o Společném konsolidovaném základu daně z příjmu právnických osob (CCCTB)

Ministerstvo financí předkládá k veřejné konzultaci aktuální návrhy dvou směrnic Rady - návrh směrnice o Společném základu daně z příjmu právnických osob (CCTB) a návrh směrnice o Společném konsolidovaném základu daně z příjmu právnických osob (CCCTB).

Podněty budou následně zejména sloužit jako východiska pro formulování rámcové pozice a pro vyjádření pozice ČR na jednáních pracovních skupin.

Kromě názorů k jednotlivým článkům oceníme také vylepšení znění jednotlivých článků a argumentaci (ať již ve prospěch či neprospěch navrhovaných řešení) nebo návrh dalších variant, které připadají v úvahu a které by pro Českou republiku byly nejvhodnější.

Vaše případné připomínky a podněty k uvedeným návrhům můžete zasílat na e-mailovou adresu DanezPrijmu@mfcr.cz formou přiložené tabulky, a to do 18. listopadu 2016.

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.