CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č. j. MF-31688/2020/48

Dotaz:

  1. „V jaké platové třídě jsou podle platné systemizace zařazeny tabulky řadových státních zaměstnanců v oddělení 7103 - Mezinárodní arbitráže a ochrana zahraničních investic odboru 71 - Legislativa a sporné agendy? Existují v tomto ohledu nějaké výjimky?
  2. V jaké platové třídě jsou podle platné systemizace zařazeny tabulky vedoucích oddělení odboru 71 - Legislativa a sporné agendy?
  3. Jaká je průměrná výše osobního příplatku u řadových státních zaměstnanců v oddělení 71 - Legislativa a sporné agendy?
  4. Jaká je průměrná výše osobního příplatku u vedoucích zaměstnanců odboru 71 - Legislativa a sporné agendy?
  5. Jaká je průměrná výše ročních odměn řadových zaměstnanců v oddělení 7103 -Mezinárodní arbitráže a ochrana zahraničních investic odboru 71 - Legislativa a sporné agendy a vedoucích zaměstnanců v odboru 71 - Legislativa a sporné agendy za poslední 3 roky?
  6. Jsou kladeny na státní zaměstnance zařazené do oddělení 7103 - Mezinárodní arbitráže a ochrana zahraničních investic odboru 71 - Legislativa a sporné agendy jazykové požadavky? Pokud ano, jaké?
    Pro úplnost dodávám, že žádám toliko o anonymizovaný přehled, nikoliv o osobní údaje dotčených osob.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.