CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-13205/2020/48

Dotaz:

Auditní orgán MF ČR, Odbor 52 provádí audit operací Operačního programu Podnikání a inovace prokonkurenceschopnost (dále jen OP PIK) na vzorku etap projektů, jejichž způsobilé výdaje byly předány k tzv. certifikaci.

  1. Žádáme o sdělení, jakého procenta vzorků (kvantitativně) se audit týká a to jak vůči projektům (procento z počtu projektů), tak vůči etapám (kolik procent etap z celkového počtu etap, jejichž náklady byly předloženy k certifikaci, je auditováno).
    Dále žádáme o sdělení, zda je vzorek mezi jednotlivými programy OP PIK identický, či zda je odlišný a pokud odlišný, jakým způsobem.
  2. Žádáme o sdělení, jakým způsobem je vzorek prakticky vytvářen, jak jsou jednotlivé projekty do vzorku vybírány. Zejména o odpověď na otázku, zda je výběr nahodilý (stochastický, výběr zajišťuje kupř. specializovaný software) a nebo subjektivní, tj. výběr je prováděn zaměstnanci auditního orgánu na základě jejich uvážení, irelevantní zda na základě určité metodiky výběru, či nikoliv.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.