CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-17328/2019/48

Dotaz:

V souladu se zákonem o svobodném přístupu k informacím, v souladu se zaručeným právem a LPS, jakým způsobem stát hospodaří s finančními prostředky daňových poplatníků v zájmu zaměstnanců České pošty s.p,. a především k zajištění řádného chodu s.p. a jeho zlepšení kvalit, vybavení, zvýšení mezd apod. se obracím na ministryni financí s tímto:

  1. "Která státní složka dluží od roku 2013 do současnosti České poště s.p. za odvedené služby finanční prostředky
  2. Kde se tyto uvolněné finanční prostředky daňových poplatníků náležící České poště s.p. od roku 2013 do současnosti nacházejí.
  3. Která složka státní správy je povinna za provedené služby České poště s.p. hradit a v jaké výši, zda-li měsíčně či ročně
  4. Zda-li Ministerstvo financí ČR je oprávněno dlužnou částku České poště s.p. uhradit a následně za provedené služby dlužníkovi zkrátit rozpočet, než dojde k totálnímu rozpadu České pošty s.p. (likvidaci), která nemůže v konkurenci obstát i z důvodů, že nemůže obcházet zákon a krátit daně jako ostatní konkurenční firmy (nedodržují zákoník práce, neodvádí za své zaměstnance daně, zdravotní a sociální pojištěni v plném rozsahu, zaměstnávají na dohodu o provedení práce, činnosti nad zákonných 300 hodin i několik let – tzv. Schwarz systém apod.)"

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.