CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-1793/2018/10/108 IK

Dotaz:

  1. "Žádám laskavě o poskytnutí informace, zda na Ministerstvu financí ČR existuje jakýkoliv aktuální časový či jiný plán, který se vztahuje k legislativním změnám zákona č. č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, nebo aktuální návrh nového zákona, který by měl tento zákon o finanční kontrole nahradit. Pokud existuje, prosím o jeho poskytnutí.
  2. Žádám laskavě o poskytnutí informace, zda v současnosti existuje na Ministerstvu financí ČR jakýkoliv aktuální návrh novely zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, nebo aktuální návrh nového zákona, který by měl tento zákon o finanční kontrole nahradit. Pokud existuje, prosím o jeho poskytnutí.
  3. Žádám o poskytnutí informace, která osoba na Ministerstvu financí ČR je pověřena vypracováním návrhu novely zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, nebo vypracováním návrhu zákona, který by měl tento zákon o finanční kontrole nahradit, a zda tato osoba bude o své práci v této oblasti poskytovat jakékoliv informace a také jak často je bude poskytovat a jakým způsobem." 

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.