CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím - Č. j.: MF-78 832/2013/10/1296 IK

Dotaz:

Dotaz ke schválení dotace městu Roztoky na dostavbu Základní školy v Roztokách. Starosta města Roztoky Jan Jakob (TOP 09) nechal v místním časopise ODRAZ počátkem července 2013 zveřejnit článek (viz příloha žádosti), v němž uvádí, že on osobně v průběhu měsíce června 2013 získal pro město Roztoky na Ministerstvu financí ČR dotaci na dostavbu Základní školy v Roztokách, a to ve výši přesahující 49 mil. Kč.

V témže článku zároveň vyjadřuje obavu, aby naše město díky politickým turbulencím o schváleno u dotaci nepřišlo. Není mi jasné, jak by město Roztoky mohlo o již schválenou dotaci přijít. Domnívám se, že byla-li skutečně taková dotace městu Roztoky schválena, není přeci možné, aby mu po změně ministra byla zase odebrána.

Vzhledem k tomu, že jsme na zastupitelstvu města Roztoky, ani z výstupů zjednání rady města a finančního výboru zastupitelstva nebyli dosud seznámeni s tím, že starosta sám iniciativně a kdy o takovou dotaci MF ČR požádal a nemáme ani informaci z Odboru financí MÚ o tom, že taková dotace byla městu Roztoky dokonce již schválena, vás žádám o poskytnutí těchto informací:

  1. Kdy a pod jakým číslem jednacím Ministerstvo financí ČR obdrželo žádost města Roztoky o schválení dotace na dostavbu Základní školy v Roztokách.
  2. V jaké konkrétní výši bylo o dotaci požádáno a v jaké konkrétní výši a kdy byla Ministerstvem financí tato dotace schválena.
  3. Kdy (měsíc,rok) tuto dotaci město Roztoky obdrží.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.