CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím - Č. j.: MF-54240/2013/10/835IK

Dotaz:

Na základě zákona č. 106/1999 Sb. žádám o poskytnutí těchto informací:

Kolik videoloterijních terminálů a jiných technických hracích zařízení (rulety, kostky, triplexy atd.) povolilo MF v období ke dni tohoto podání na celém území ČR?

Poskytněte mi prosím seznam provozoven ve formátu – město/obec, provozovatel, typ hazardní hry a počet těchto zařízení (VHP, IVT, EMR, VTZ atd.), adresa povolení, číslo jednací (ne nutně v tomto pořadí).

Již jsem 7. dubna podávala žádost obdobného znění. Bylo mi odpovězeno, že nic nebrání v poskytnutí mnou požadovaného seznamu kromě informace o časovém údaji provozování hry.

Proto prosím o zaslání seznamu bez této informace. Odpadá tím tedy placení 615 000,-, které mi bylo původně účtováno.
Zároveň chci zdůraznit, že informaci chci sdělit VÝHRADNĚ v otevřeném elektronickém formátu (Excel, csv apod.) na moji datovou schránku. Nechápu tedy výzvu z reakce na moji původní žádost, abych dodala adresu, kam mi bude informace zaslána.

Odpověď

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.