CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Dotaz:

Podle našich informací poskytlo Ministerstvo financí statutárnímu městu Plzni stanovisko k výběrovému řízení na provozovatele nového zázemí pro údržbu a opravy vozidel městského dopravního podniku.

Naše neziskové sdružení se různými možnostmi financování rozvoje dopravních systémů dlouhodobě zabývá. Proto Vás podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, zdvořile žádáme o poskytnutí výše zmíněného vyjádření Vašeho ministerstva.

Odpověď:

Ministerstvo financí obdrželo dne 22. února 2012  Vaši žádost, kterou podáváte ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, týkající se poskytnutí stanoviska Ministerstva financí podle § 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, Plzeňským městským dopravním podnikům, a.s., k veřejné zakázce „Vybudování nové dopravní základny pro Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. a zajištění oprav, údržby a odstavu vozidel městské hromadné dopravy provozovaných na území města Plzně“.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.