CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Dotaz:

ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o sovobodném přístupu k informacím, obracím se na Vás s prosbou o zaslání přehledu všech zakázek, které pro Vámi řízené ministerstvo realizovaly instituce STEM, STEM/MARK, SANEP, SC&C a CVVM v letech 2001 – 2010 a v I. pololetí roku 2011.

Tento přehled by měl obsahovat:

  1. název jednotlivé zakázky,
  2. jakým způsobem byla zakázka zadána
              - byla-li zadána prostřednictvím výběrového řízení: které instituce byly osloveny, nebo          se přihlásily,  jaká byla výběrová kritéria a jaký byl celý průběh a výsledky výběrového řízení,
             - byla-li zadána přímo: proč byla zadána přímo,
  3. datum realizace zakázky,
  4. částku, která byla za zakázku uvedených institucí uhrazena,
  5. kdo a jakým způsobem výstupy zakázky využil.

Odpověď:

Ministerstvo financí obdrželo dne 21. července 2011 Vaši žádost, kterou podáváte ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, týkající se poskytnutí přehledu všech zakázek, které pro Ministerstvo financí realizovaly instituce STEM, STEM/MARK, SANEP, SC&C a CVVM v letech 2001 – 2010 a v I. pololetí roku 2011.

Dovolte, abych Vám sdělil, že Ministerstvo financí nemá v evidenci žádnou veřejnou zakázku realizovanou výše uvedenými institucemi.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.