CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Dotaz:

Na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „InfZ“), o poskytnutí  právního rozboru vypracovaného JUDr. Petrem Tomanem z advokátní kanceláře Toman, Devátý a partneři, který se  týká postoupení pohledávek, které vlastnila státní společnost Konpo, s.r.o. vůči společnosti OSTROJ Opava a.s..

Odpověď:

Na základě Vaší žádosti ze dne 3.2.2011, doručené Ministerstvu financí téhož dne, o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, Vám v příloze zasíláme požadovaný "Právní rozbor ve věci posouzení, zda České republice ¬Ministerstvu financí vznikla škoda postoupením čtyř pohledávek spol. Konpo, s.r.o. jako postupitele, za dlužníkem spol. OSTROJ Opava, a.s. společnosti EXIMTRA a.s. jako postupníkovi, a to smlouvou o postoupení pohledávek ze dne 16. 7. 2001, včetně souvisejících otázek" vypracovaný JUDr. Petrem Tomanem z advokátní kanceláře TOMAN, DEVÁTÝ & PARTNEŘI dne 31. srpna 2008. Právní rozbor Vám zasíláme v elektronické formě ve formátu "pdf'.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.