CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Dotaz:

Žádost o poskytnutí informace, zda společnost MOOD International, s.r.o., Šoustalova 45, 625 00 Brno, získala prostřednictvím Ministerstva financí dotaci, v jaké výši a na jaký projekt.

Odpověď:

k Vaší žádosti o poskytnutí informace, zda společnost MOOD International, s.r.o., Šoustalova 45, 625 00 Brno obdržela od Ministerstva financí dotaci, Vám v souladu s ust. § 6 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, sděluji, že informace o dotacích, které byly poskytnuty společnosti MOOD International, s.r.o. jsou uveřejněny v informačním systému CEDR (Centrální evidence dotací z rozpočtu), který je k dispozici na našich webových stránkách na adrese: http://cedr.mfcr.cz/

Z nabídky na levé straně si vyberte heslo “Poskytnuté dotace” a do podmínek pro vyhledávání zadejte buď název společnosti MOOD Internatilonal, s.r.o., nebo její IČ: 60754923. Poté se Vám zobrazí seznam všech dotací, které byly této společnosti poskytnuty.

Pokud byste měla s vyhledáváním v této databázi nějaký problém, kontaktujte mě, prosím, na telefonu 257 042 722.

V případě zjištění nesrovnalostí v zobrazovaných údajích se obraťte na správce této databáze - e-mail: cedr@mfcr.cz

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.