CZ EN

Informace Odborné knihovny MF - č. 11/2010

  • V tomto čísle jsou z českých titulů podchycena např. témata:  podpora bydlení v ČR v letech 1991 až 2009, podněty ke zprůhlednění zadávání veřejných zakázek, reforma účetnictví ve veřejném sektoru, státní závěrečný účet za rok 2009, účetní informace elektronicky, změny ve správě  místních poplatků, zahájení činnosti Centrálního depozitáře cenných papírů v ČR, celní řízení, aplikace CFC pravidel ve vybraných zemích EU,  mezinárodní pozice české ekonomiky v  dlouhodobém vývoji a změny vyvolané krizí a svědek v daňovém řízení.
  • Ze zahraničních zdrojů se upozorňuje  např. na  články z německy psaného tisku, týkající se dědického řízení v Rakousku, moderní metody sčítání lidu ZENSUS 2011, maďarské bankovní daně, finanční osvěty a pozitivního efektu odmítnutí eura ve Švédsku. Z anglicky psaného tisku se doporučují stati o daňovém úniku, investicích a činnosti podniků, vlivu finanční krize na politiku centrálních bank, fondech obchodovaných na burze, zvláštní zprávě o sázení a o růstu ceny zlata.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.