CZ EN

Technický standard pro xerografický papír

Technické standardy xerografického papíru jsou závazné pro všechna ministerstva a jejich resortní organizace. Pro ostatní organizace jsou Standardy pro xerografický papír doporučující. Aktualizovaný standard slouží jako vzor pro technickou specifikaci ve veřejných zakázkách a je závazný u veřejných zakázek vyhlášených po 8. dubnu 2019. Technické standardy pro xerografický papír stanovují minimální kvalitativní parametry kancelářského papíru.

Ministerstvo financí ve spolupráci se zástupci ministerstev v rámci Komoditní standardizační skupiny Kancelářské potřeby schválilo závazné technické standardy na xerografický papír. Standard byl následně schválen Nadresortní koordinační skupinou pro Centrální nákup státu 4. března 2019 a vyhlášen ministryní financí k 8. dubnu 2019.

Technické standardy xerografického papíru jsou závazné pro všechna ministerstva a jejich Resortní organizace. Pro ostatní organizace jsou Standardy xerografického papíru doporučující. Standardy slouží jako vzor pro technickou specifikaci ve veřejných zakázkách a jsou tak závazné u veřejných zakázek vyhlášených po datu vyhlášení standardu.

Dříve platné závazné technické standardy:

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.