CZ EN

Materiály na jednání vlády 3. července 2013

Pro informaci:

Bod č. 2:
Informace o průběhu a výsledcích spolupráce společných ad hoc týmů složených ze zástupců orgánů činných v trestním řízení a správců daně zaměřených na potírání závažné finanční kriminality

Ministerstvo financí předkládá vládě na vědomí Informaci o průběhu a výsledcích spolupráce společných ad hoc týmů složených ze zástupců orgánů činných v trestním řízení a správců daně zaměřených na potírání závažné finanční kriminality.

Bod č. 3:
Zpráva o činnosti daňové a celní správy České republiky za rok 2012

Ministerstvo financí předkládá pro informaci členů vlády materiál „Zpráva o činnosti daňové a celní správy České republiky za rok 2012”. Zpráva, která je předkládána každoročně, shrnuje výsledky činnosti obou soustav orgánů v resortu Ministerstva financí, vykonávajících správu příjmů veřejných rozpočtů.

Bod č. 8:
Informace o počtu zbytkových státních podniků a postupu ukončování jejich činnosti

Ministerstvo financí předkládá pro informaci členů vlády materiál „Informace o počtu zbytkových státních podniků a postupu ukončování jejich činnosti“. Zachycuje přehled o počtu zbytkových státních podniků včetně důvodů jejich existence. Dále je uveden předpokládaný termín ukončení jejich činnosti a základní ekonomické charakteristiky. Součástí informace je i přehled o počtu státních podniků v likvidaci resp. v konkurzu. Jedná se o přehled k 31. 12. 2012.

Bod č.12:
Informace o členství České republiky v mezinárodních organizacích - očekávané úspory od roku 2014

Ministerstvo financí předkládá vládě materiál týkající se úspor v oblasti členství v mezinárodních organizacích, které budou promítnuty do státního rozpočtu počínaje rokem 2014. Konkrétní navržené úspory jednotlivých resortů ukončením členství nebo plateb činí více než osmnáct milionů Kč v celkem 16 mezinárodních organizacích oproti stavu k 30. září 2012.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.