CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 4. května 2020

Bod č. 1:
Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 370/2017 Sb., o platebním styku, ve znění zákona č. 5/2019 Sb., a další související zákony

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 370/2017 Sb., o platebním styku, ve znění zákona č. 5/2019 Sb., a další související zákony. Cílem návrhu zákona je provedení některých technických změn, které by měly přispět k bezproblémové aplikaci zákona.

Návrh přináší úpravu požadavků na udělení povolení k činnosti u poskytovatelů platebních služeb malého rozsahu a vydavatelů elektronických peněz malého rozsahu, řeší problémy s přístupy k platebním účtům vedeným bankami tzv. nebankovním poskytovatelům platebních služeb a provádí další technické úpravy, které vyplynuly z praxe.

Pro informaci

Bod č. 4:
Informace o záměru učinit výdaj v oblasti digitalizace nebo informačních a komunikačních technologií podle usnesení vlády č. 86 ze dne 27. 1. 2020

Ministerstvo financí předkládá vládě informaci o záměru tří veřejných zakázek pro Celní správu České republiky. Jedná se o záměry veřejných zakázek v oblasti digitalizace nebo informačních a komunikačních technologií, které budou zadávané v otevřeném řízení nebo v rámci Dynamického nákupního systému.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.