CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 8. dubna 2019

Bod č. 4
Kontrolní závěr Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 17/34 „Státní záruky a jejich realizace z prostředků státního rozpočtu“

Ministerstvo financí předkládá vládě stanovisko ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 17/34 „Státní záruky a jejich realizace z prostředků státního rozpočtu“.

Bod č. 5
Kontrolní závěr Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 17/21 „Správa daně z příjmů právnických osob“

Ministerstvo financí předkládá vládě společné stanovisko MF a GFŘ ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 17/21 „Správa daně z příjmů právnických osob“.

Bod č. 6
Kontrolní závěr Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 17/36 „Účetní reforma v oblasti veřejných financí“

Ministerstvo financí předkládá vládě společné stanovisko MF a ČSÚ ke Kontrolnímu závěru Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 17/36 „Účetní reforma v oblasti veřejných financí“.

Bod č. 14
Přehled o činnosti cenových kontrolních orgánů za rok 2018 pro Poslaneckou sněmovnu Parlamentu ČR

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání Přehled o činnosti cenových kontrolních orgánů za rok 2018 pro Poslaneckou sněmovnu Parlamentu ČR, který podává souhrnnou informaci o rozsahu a zaměření cenových kontrol v roce 2018.

Předkládaný materiál obsahuje výsledky kontrolní činnosti za rok 2018 prováděné Ministerstvem financí, Specializovaným finančním úřadem, celními orgány a dalšími regulatorními orgány, tj. Státní energetickou inspekcí, Státním ústavem pro kontrolu léčiv, Energetickým regulačním úřadem, Českým telekomunikačním úřadem, kraji a obcemi.

Pro informaci

Bod č. 2
Zpráva o činnosti finančního arbitra za rok 2018

Ministerstvo financí předkládá vládě pro informaci Zprávu o činnosti finančního arbitra za rok 2018. Zpráva obsahuje základní informace o finančním arbitrovi jako o orgánu mimosoudního řešení některých spotřebitelských sporů na finančním trhu, o výsledcích činnosti finančního arbitra a informace o nákladech na činnost finančního arbitra a Kanceláře finančního arbitra za sledované období.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.