CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 15. dubna 2019

Bod č. 8
Návrh na jmenování generálního ředitele Generálního ředitelství cel brig. gen. Mgr. Milana Poulíčka do hodnosti generálmajor

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání návrh na jmenování generálního ředitele Generálního ředitelství cel brigádního generála Mgr. Milana Poulíčka do hodnosti generálmajor.

Milan Poulíček je již 32 let ve služebním poměru u Celní správy ČR. Funkci generálního ředitele vykonává od 1. ledna 2017. Pod jeho vedením Celní správa vykazuje velmi dobré výsledky v oblasti odhalování obchodních podvodů, daňových úniků a v poslední době zejména v zajištění výkonu kontrolní činnosti v oblasti EET, hazardu a efektivního výběru spotřebních daní.

Bod č. 14
Bezúplatný převod nemovitých věcí v obci Chotilsko a katastrálním území Prostřední Lhota do příslušnosti hospodařit Generálnímu finančnímu ředitelství

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání návrh na bezúplatný převod nemovitých věcí v obci Chotilsko a katastrálním území Prostřední Lhota do příslušnosti hospodařit Generálnímu finančnímu ředitelství.

Převodem pozemků, které jsou ve vlastnictví státního podniku Státní tiskárna cenin, získá přilehlý areál Vzdělávacího zařízení Smilovice, resp. Generální finanční ředitelství dostatečnou kapacitu pro rozšíření ubytovacích, kancelářských, vzdělávacích a skladovacích prostor pro záložní pracoviště krizového řízení MF a GFŘ.

Pro informaci

Bod č. 4
Roční souhrnná zpráva o stavu a vývoji zahraničních pohledávek ČR v roce 2018

Ministerstvo financí předkládá vládě pro informaci materiál "Roční souhrnná zpráva o stavu a vývoji zahraničních pohledávek ČR". Cílem materiálu je informovat členy vlády o stavu pohledávek České republiky v zahraničí a o výsledcích dosažených při jejich správě a likvidaci za předchozí období.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.