CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 23. března 2022

Bod č. 5:
Hodnocení předpokládaného vývoje systému veřejného zdravotního pojištění na základě návrhů zdravotně pojistných plánů 2022 činných zdravotních pojišťoven

Návrhy zdravotně pojistných plánů (ZPP) na rok 2022 předkládají zdravotní pojišťovny k posouzení Ministerstvu zdravotnictví a Ministerstvu financí, která je posuzují z hlediska souladu s právními předpisy, veřejným zájmem a úhradovou vyhláškou na rok 2022. Pokud nejsou ZPP 2022 s těmito hledisky v rozporu, Ministerstvo zdravotnictví a Ministerstvo financí předloží tyto dokumenty spolu s jejich hodnocením k projednání vládě.

Pro informaci:

Bod č. 7:
Informace o záměru učinit výdaj v oblasti digitalizace nebo informačních a komunikačních technologií podle usnesení vlády č. 86 ze dne 27. 1. 2020. Zajištění provozu portálového řešení cPortal na cloudové platformě

Cílem připravované nadlimitní veřejné zakázky je uzavřít smluvní vztah se Státní pokladnou Centrem sdílených služeb, s. p. (dále jen „SPCSS, s. p.“) na provoz portálového řešení cPortal na cloudové platformě, kdy se předpokládá využití vertikální spolupráce dle § 11 ZZVZ.

cPortal zajišťuje komunikaci s veřejností plně v souladu se zákonem č. 12/2020 Sb., o právu na digitální služby a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a strategií Digitální Česko. Plně využívá identifikaci a autentizaci prostřednictvím Národní identitní autority.

Bod č. 8:
Informace o záměru učinit výdaj v oblasti digitalizace nebo informačních a komunikačních technologií podle usnesení vlády č. 86 ze dne 27. 1. 2020 a o povinnosti v souvislosti se zadáváním veřejných zakázek na základě spolupráce zadavatelů podle usnesení vlády č. 208 ze dne 22. 3. 2017 – Služba poskytování prvků síťové infrastruktury datových center

Předmětem veřejné zakázky je zajištění služby prvků síťové a bezpečnostní infrastruktury, které budou vyhrazeny pouze pro zajištění provozu informačních systémů finanční správy. Prioritně se jedná o provozování Automatizovaného Daňového Informačního Systému (dále jen „ADIS“), ale i dalších informačních systémů kritické infrastruktury státu.

 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.